Buitenplaatsconcert Huis Verwolde

Vanuit de Oranjerie van het statige huis Verwolde heten Johan Langelaar en Niels Bijl u welkom. Met uitzicht op de prachtige tuinen wordt u verwend met Culi-Vino en de klanken van een prachtig strijkkwartet. Later op de avond wordt u volledig in stijl door de baron en baronnes van huis Verwolde meegenomen door alle vertrekken van hun dierbare huis, waar u in alle belangrijke ruimtes mini-concerten zult horen van de hele strijkersfamilie.

Buitenplaatsconcerten is een muzikaal culinair vineus concept gericht op de ambiance van de Buitenplaats en het seizoen. JR Wijn en Spijs componeert samen met musicus Niels Bijl een prachtige avond, vol met muziek op hoog niveau onder het genot van 3 kleine gerechtjes danwel een grand parade d’amuse met 3 glazen bijpassende wijn. De concerten worden georganiseerd op bijzondere Buitenplaatsen in een huiselijke en informele sfeer, hetgeen ook impliceert dat u in contact bent met de musici.

Lees meer
Evenement
Van zaterdag 7 oktober 2017
Tot en met zaterdag 7 oktober 2017
Tijd 19:00